Compromesos

A Artyplan tenim una voluntat permanent de fomentar tant l’ús dels recursos sostenibles en els nostres sistemes productius, com l’afany de treballar en favor d’aquells col·lectius més desfavorits de la nostra societat.

Cura del nostre medi ambient amb el segell verd FSC®

Disposem del certificat FSC® (Forest Stewardship Council) que acrdita que les nostres activitats es realitzen de manera respectuosa amb el medi ambient, amb la finalitat de consolidar el nostre compromís per un desenvolupament responsable.

El segell FSC® està promogut per una organització global, sense ànim de lucre, que té per objectiu garantir permanentment una gestió forestal ambientalment responsable, socialment beneficiosa i econòmicament viable amb els boscos de tot el món.

Desenvolupament humà amb Special Olympics Catalunya

Special Olympics Catalunya és una agrupació esportiva, fundada l’any 2005, que té com a objectiu principal fomentar la pràctica de l’esport i activitats de lleure en les persones amb capacitat intel•lectual.

Per a nosaltres no resulta ser un simple acord de col•laboració, sinó que suposa un autèntic orgull el poder donar suport a associacions que, en definitiva, cercan el bé i el desenvolupament humà.

Certificat d’Energia Verda

Comptem amb el certificat d’Energía Verde Indexo que acredita que el 100% del consum elèctric és d’origen renovable o d’alta eficiència. El benefici de la contractació de l’Energía Verde permet a les energies netes guanyar terreny a d’altres tecnologies més intrusives amb el medi ambient, afavorint l’entorn i ajudant a que baixi el preu de l’energia.

PDF

Helping to help

Aquesta associació treballa des del 2001 a favor de persones vulnerables i en risc d’exclusió social, recolzant projectes de codesenvolupament en països d’Àfrica, América Llatina i Àsia, així com a Espanya, Barcelona i àrea metropolitana. Atenen en especial a la població infantil i a les seves famílies i a les seves famílies, promovent una alimentació bàsica, salut, habitatge i educació.

Fundació El somni dels Nens

La Fundació El Somni dels Nens té com a missió fer realitat el somnis de nens i nenes afectats de càncer o altres malalties cròniques o greus, amb la finalitat d’aportar una dosi d’il·lusió, que els ajudi a mantenir una actitud positiva durant el tractament.

Palau de la Música Catalana

Estem molt orgullosos de ser mecenes del Palau contribuint a recolzar les activitats que es realitzen en aquesta institució, i formar part d’un dels símbols més genuïns de la cultura del nostre país.

Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català

L’Acadèmia del Cinema Català organitza i atorga els premis anuals per difondre i promocionar les millors pel·lícules, artistes i tècnics del sector cinematogràfic català i Artyplan col·laborem any rere any a que aquest certamen sigui un èxit.

COMERTIA

Formem part d’aquesta associació que aglutina empreses i marques de referència d’origen familiar i local, que sabem conjugar tradició i innovació per oferir als clients una oferta de productes i serveis diferenciada, en un ambient respectuós i de proximitat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació. X