Gestió documental- Artydoc

A Artyplan comercialitzem el nostre propi producte d'arxiu digital ARTYDOC, un gestor documental amb sortida web, que ajuda a organitzar els documents de la vostre empresa. És un programari pensat per a la classificació, descripció, difusió i gestió de documents electrònics que actúa com arxiu digital en les institucions d'àmbit cultural.

GESTIÓ: Estableix el teu rol d'usuari  decidint qui i com participa al teu arxiu digital. Audita i segueix totes les accions enregistrades gràcies a la traçabilitat del sistema. Defineix els teus informes estadístics i explota les dades segons les teves necessitats.

CLASSIFICACIÓ: Importa el teu quadre de classificació al sistema i facilita làccés als documents electrònics a través de la desscripció de diversos nivells relacionats jeràrquicament. ARTYDOC és compatible amb NODA-ISAD(G).

DESCRIPCIÓ: Descriu i representa els documents electrònics de manera comprensible i segons les teves necessitats. Dota els objectes digitals d'informació de context, d'organització i contingut.

DIFUSIÓ: Difon el patrimoni digital de la teva institució decidint quina part vols obrir a internet. Crea i interactua amb la teva pròpia comunitat d'usuaris online. Complementa el sistema amb un mòdul per poder generar exposicions virtuals.

AUTONOMIA: Incorpora noves funcionalitats quan ho necessitis. Pensa en el futur i vincula el sistema a polítiques de preservació digital. Sigues sempre el propietari de les dades allotjades al teu arxiu digital i recupera-les quan vulguis mitjançant formats estàndards de migració.

  • Gestió documental- Artydoc

Estem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte

Voleu que us contactem?

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació. X